<h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι του Πειραιά 49€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για την Αθήνα (Κέντρο) 37€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι της Ραφήνας 39€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορές πρός Σπέτσες (Κόστα)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Κόστα των Σπετσών άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές προς Ύδρα (Μετόχι)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Μετόχι της Ύδρας άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ιδιωτική Ξενάγηση Σπάρτη - Μυστρά

 
Ιδιωτικές εκδρομές στην Σπάρτη & Μυστρά με ταξί

Ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας και ευχαρίστησης κατά την επίσκεψή σας στην εύφορη γη των Σπαρτιατών πολεμιστών στη Λακωνία και τη βυζαντινή πόλη του Μυστρά με τα ταξί μας.
 
Στο σημείο αναχώρησής σας, οι ιδιωτικοί μας οδηγοί θα είναι διαθέσιμοι να σας περιμένουν και να σας οδηγήσουν με ασφάλεια στα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα της Σπάρτης και του Μυστρά - τα  απότομα φρούρια χτισμένα στο βουνού του Ταΰγετου. Στο δρόμο από την Σπάρτη και περνώντας μέσα από ελιές, κυπαρίσσια, μουριές και πορτοκαλιές, θα φτάσετε στο Μυστρά. Θα μπορέσετε να θαυμάσετε τον Ταΰγετο από μια μεγάλη απόσταση που στέκεται περήφανα. Είστε ελεύθεροι να κοιτάξετε τις αμέτρητες κορυφές του και τις απότομες πλαγιές μέχρι που ξαφνικά θα φτάσει το μάτι σας σε ένα λόφο που βρίσκεται αποσυνδεδεμένος από την εκτεταμένη οροσειρά. Υπάρχει ένα στιβαρά χτισμένο κάστρο το "Ωραιόκαστρο" σε αυτόν το φυσικά υπερασπισμένο λόφο του Μυζηθρά στη Λακεδαίμωνα,ο οποίος έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη βυζαντινή ιστορία κατά τους τελευταίους αιώνες. Από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα στη Σπάρτη προς την Ακρόπολη, όπου σώζονται επτά από τις πιο υπέροχες εκκλησίες και βυζαντινά έργα τέχνης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα.
 
Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τη γη που εκπροσωπεί τους γενναίους Σπαρτιάτες, όπου ένας μικρός πληθυσμός ζούσε μαζί με τα ερείπια, στη σκιά του Μυστρά, έναν αυτοκρατορικό χώρο χιλιάδων ετών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ο κ Γιώργος Κουνουπιώτης θα σας συντροφεύσει ως επαγγελματίας οδηγός στην ιδιωτική μας ξενάγηση στη Σπάρτη και το Μυστρά και θα μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με αυτές τις δύο ιστορικές περιοχές και θα σας καθοδηγήσει μέσω της Αγίου Δημητρίου (η μητρόπολη του Μυστρά), την Ιερά Μονή της Παντάνασσας, το Βροντόχιο (τόπο όπου ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Πλήθων ή  Γεώργιος Γεμιστός δίδασκε πνευματικά πράγματα), τους Αγίοθς Θεοδώρους, την Παναγία Οδηγήτρια, την Θεοτόκο την Περιβλέπτο και την Αγία Σοφία (το Καθολικό της μονής).
 
Ειδικά αξιοθέατα στις ιδιωτικές εκδρομές
1. Το μεσσαιωνικό κάστρο “Ωραιόκαστρο”
2. Τον ιστορικό τάφο του Λεωνίδα
3. Το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης
4. Τα ερείπια της αρχαίας Σπάρτης
5. Το ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς
 
Τσεκάρετε τις ιδιωτικές μας περιηγήσεις στη Σπάρτη και το Μυστρά που μπορεί να διαρκέσουν και μία ολόκληρη ημέρα.
1. Ολοήμερη ιδιωτική ξενάγηση στο Μυστρά με ξεναγό
2. Καλά διατηρημένα σεντάν με air-condition
3. Τα μέρη εκκίνησης μπορεί να είναι είτε το ξενοδοχείο σας ή το λιμάνι του Πειραιά
4. Η τιμή είναι λογική και εμπεριέχονται όλα.
 

Για κρατήσεις άνετων και πολυτελών ιδιωτικών εκδρομών στη Σπάρτη και το Μυστρά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία